AudiBlog.nl

edo competition Gallardo LP 600-4

edo competition Gallardo LP600 4-4

edo competition presenteert de LP600-4

edo competition heeft de Gallardo LP 560-4 aangepakt en gaat tegenwoordig door het leven als LP 600-4. Dat betekent 40 PK meer en een sprintje van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden. Ook het koppel is verhoogd naar 572 Nm.

edo zou edo niet zijn als ze ook het onderstel even aanpakten, de rijeigenschappen, dynamiek en nauwkeurigheid van het landingsgestel te verbeteren. Dit werd bereikt door een nieuw ontwikkelde sportophanging, die in hoogte en compressie demping instelbaar is. Deze technologie maakt het mogelijk om te het af te stemmen voor elke toepassing.

edo competition Gallardo LP600 4-2

De sportieve concept wordt ingevuld door 19 “Racing wielen betaannd uit driedelige velgen. En met de hand gepolijst de banden voor meten 235/35 ZR 19 en achter 305/30 ZR 19. Een leuk iets de betaande banden van de standaard geleverde LP 560-4 kunnen worden omgezet op de nieuwe velgen van edo.

Ook hebben ze de Lamborghini voorzien van een nieuwe kleppen gestuurde RVS sport uitlaatsysteem. Niet alleen het volume wordt geregeld via de afstandsbediening, maar ook de kracht toename van ongeveer 15 PK kan de chauffeur met een nieuwe, fantastisch geluid ervaring rijker worden. Een mooi neveneffect van edo performance uitlaatsysteem, is het ook nog eens 12 kilo lichter.

Door de jarenlange ervaring in het testen op een zeer hoog Edo niveau heeft de voorkant van de edo LP600-4, met behulp van nieuwe voorspoiler lip zo versterkt, zodat ze nu ook ontspannen kunnen reizen met snelheden boven 340 km / uur.

edo competition Gallardo LP600 4-1

Zoals met alle edo competition modellen, kennen de eisen van de klant geen grenzen. Of een bijzondere of chique interieur lederen interieur, waarin rekening wordt gehouden met de individuele behoeften en uitvoering van hoge kwaliteit van de klant.

edo competition Gallardo LP600 4-0

Alle wijzigingen worden uitgevoerd uitsluitend door edo competition Motorsport GmbH te Ahlen.

Via: Edo competition


Gerelateerd nieuws