AudiBlog.nl

Video: De Telegraaf rijdt met de Audi e-tron

E tron telegraaf rijtest

Eind 2012 neemt Audi de elektrische sportwagen e-Tron in productie, zij het in een beperkte jaarserie. Vooralsnog bestaat er maar één, maar desondanks mocht De Telegraaf er toch mee rijden. Met 313 pk en 4.500 Nm is het een supersportwagen!

Ga hier naar de video van de Auto Telegraaf over de Audi e-tron.

Bedankt voor de tip Coen


Gerelateerd nieuws

3 reacties

 1. ExOtiC says:

  Wat een klote accent heeft die gozer zeg!

  Weer een super werkje van Audi !

 2. Coen says:

  Gave video in een mooie omgeving.

 3. AJB says:

  Klote accent? Wat heeft dat met de Audi e-tron te maken? Lekker makkelijk en goedkoop om vanachter je beeldscherm iemand af te kraken…
  Wellicht ligt jouw accent/stem/taalgebruik ook niet bij iedereen lekker in het gehoor, toch geen reden om daar een klote opmerking over te maken???

  Ik heb er in elk geval geen last van. Kijk regelmatig de filmpjes die de mannen daar maken en vind ze bijna altijd erg realistisch en informatief zonder teveel ‘poespas’ eromheen.

  Uiteraard volg ik net als jullie het Audi-nieuws wat aandachtiger. Mooie machine deze e-tron, ben geen fan van elektrische auto’s, maar als we er dan in de toekomst toch aan moeten geloven, doe mij dan deze maar!

  Machtig wat een koppel op de elektromotoren weet te krijgen, waardoor de geweldige acceleratie bereikt wordt. Ben wel nieuwsgierig wat de top zou zijn, als ie niet begrensd was.

  Ook mooi om te zien dat het dashboard en alle bedieningsschakelaars er lekker futuristisch/sf-achtig uitzien, maar wel allemaal echt werken.

Je kunt op dit moment niet reageren.