Zoek

Hoofdrol voor Audi R8 Spyder in ‘Iron Man 2’

• Hoofdpersoon Tony Stark (Robert Downey jr.) rijdt Audi R8 Spyder
• Audi R8 Spyder aanwezig bij Nederlandse première in Amsterdam
• Iron Man 2 vanaf 28 april te zien in Nederlandse bioscopen

Vanaf 28 april aanstaande is de spectaculaire actiefilm ‘Iron Man 2’ in de Nederlandse bioscopen te zien. In deze film speelt Audi wederom de automobiele hoofdrol. Nadat hij in Iron Man 1 in een Audi R8 reed, is hoofdpersoon Tony Stark (Robert Downey jr.) voor deel twee overgestapt in een Audi R8 Spyder. De Nederlandse première van de film (27 april in Pathé Arena in Amsterdam Zuid-Oost) wordt opgeluisterd door de aanwezigheid van een R8 Spyder.

Ook in Iron Man 2 speelt miljardair en uitvinder Tony Stark de hoofdrol. Inmiddels weet de hele wereld dat hij een gepantserde superheld is, maar hij staat in toenemende mate onder druk om zijn technologie en geheimen met het leger te delen. Tony weigert dit echter omdat hij bang is dat deze informatie in verkeerde handen zal vallen. De Audi R8 Spyder is bij alle avonturen die dit oplevert de even betrouwbare als snelle metgezel. Overigens rijdt Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) in Iron Man 2 in een Audi A8. Andere bekende acteurs die in spannende actiefilm spelen zijn onder ander James Rhodes, Sacrlett Johansson en Mickey Rourke.

Audi R8 Spyder bij Nederlandse première

Iron Man 2 is vanaf 28 april in bioscopen (ook IMAX) door heel Nederland te zien. Voorafgaand daaraan vindt op 27 april aanstaande de Nederlandse première plaats bij Pathé Arena in Amsterdam Zuid-Oost. Die première krijgt een bijzonder tintje doordat de nieuwe Audi R8 Spyder – een auto die identiek is aan de auto waarin Tony Stark rijdt – buiten bij de rode loper staat geparkeerd. Voor bekende én minder bekende Nederlanders betekent dit een unieke mogelijkheid om het open topmodel van Audi tegen het lijf te lopen.

De trailer van Iron Man 2 is hier te vinden: Pathe

Bron: Audi Nederland

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen