Zoek

Audi overhandigt droomauto’s bij FC Bayern

* Nieuwe auto voor spelers, coaches en managers
* 3000 toeschouwers en fans op het Audi plein in Ingolstadt
* Louis van Gaal, Mark van Bommel en Arjen Robben rijden Audi A8

Tijd voor de start van het seizoen in de Bundesliga-spelers, coaches en managers van FC Bayern München hebben hun nieuwe auto’s in ontvangst genomen van Audi. 3000 Audi fans en medewerkers vierden mee met de sterren van de Duitse meester record houder, de spelers deelden vele handtekeningen uit.

De laatste acht jaar, Audi en FC Bayern München zijn samen op de bal twee data op de top van de hitlijsten van de spelers en coaches: Ten eerste, de colonne met Audi cabriolet door het centrum van München aan de Marienplatz – indien, zoals zijn in het afgelopen seizoen, om iets te vieren. En ten tweede, de traditionele overdracht voertuig aan het begin van het seizoen, toen het team hun nieuwe droom auto’s neemt in de receptie. De sleutel tot de nieuwe officiële Audi-voorzitter Rupert Stadler vandaag gepresenteerd in persoon.

“We zijn blij om te beginnen aan de kant van de dubbele winnaar in het nieuwe seizoen,” zei Rupert Stadler, die de gasten uit München verwelkomd met zijn collega-bestuursleden Peter Schwarzbauer. “Vorig jaar hebben we de meest succesvolle seizoen sinds het begin van onze samenwerking ervaren. Daarom even diepgaand is natuurlijk de anticipatie van het nieuwe seizoen “, aldus Stadler.

“Traditie, innovatie, geavanceerde technologie en sportiviteit op het hoogste niveau – dat van de FC Bayern is op de baan en met Audi als een voertuig partner voor acht jaar vóór en na de wedstrijden”, verklaarde Karl-Heinz Rummenigge. De Chief Executive Officer van de 22-voudig Duits kampioen rijden in een Audi A8 toekomst in Havana Metallic.

De professionele spelers van FC Bayern had een vrije keuze van de Audi-modellen. En besloten meerderheid van auto’s met sportieve en efficiënte TDI-motoren. Het assortiment omvat een A8 4.2-liter motor in Impala Beige, koos hem als coach Louis van Gaal, tot een A3 Sportback voor de 18-jarige middenvelder ster David Alaba schieten. Kapitein Mark van Bommel besloot, net als zijn coach en Holland star Arjen Robben voor de nieuwe A8. Zelfs sporten leuk vindt, bijvoorbeeld, de jongere Toni Kroos en Thomas Force, de toekomst moeten gaan met een Audi RS 5 voor opleiding aan de Säbener straat.

Maar hoe indrukwekkend de nieuwe officiële auto van de Bayern-Stars kan worden – een Audi was vandaag, vooral in Focus: Aan de rand van de overdracht presenteerde ook de nieuwe Audi A1, de eerste compacte premium segment auto. Met zijn speciale “Concurrentie” design, een eerbetoon aan de lange en succesvolle race-geschiedenis van het bedrijf, ontving de “grote Audi” door alle spelers een veel applaus. Als Philipp Lahm, Arjen Robben en Co kiezen voor een auto van volgend jaar, de beslissing is misschien nog moeilijker.

Source: Audi AG

1 gedachte over “Audi overhandigt droomauto’s bij FC Bayern”

  1. wat een waardeloze vertaling. Misschien verstandig om, nadat je een vertaalprogramma erover gegooid hebt, de tekst nog even na te lezen? Komt niet echt profi over zo.

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen