Zoek

The Challenge met o.a. Chrome Audi R8 en Audi RS5

Het begint weer de 9e Editie van The Challenge.
Langzaam druppelen de deelnemers binnen bij Schloss Fuschl. Het kasteel waar ooit de film Sissi werd opgenomen, is nu het decor van al weer de negende editie van The Challenge, de woeste puzzelrit die ooit onder de vlag van Quote zijn debuut maakte.

Editie 2010 finisht verder weg dan ooit, in Istanbul, alwaar de auto’s in een vrachtwagen worden getakeld en de deelnemers hun terugtocht per vliegtuig aanvangen. Het deelnemersveld oogt gevarieerder dan ooit: onder de deelnemende teams bevindt zich dit jaar een tot discotheek verbouwde touringcar – compleet met vlammenwerpers en confettikanonnen – een Citroën 2CV in rally-uitvoering en een Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé.

Maar ook het nodige pk-geweld ontbreekt uiteraard niet. Wat te denken van een Ferrari 458 Italia, Aston Martin DBS, Nissan GT-R, Mercedes SLS AMG, Audi R8 en Mercedes-McLaren SLR. Reisleider Van Stokkum geeft deze week gas in een 450 pk-sterke Porsche GT3 RS, bestickerd in Martini Racing-kleuren. Dinsdag begeeft het peloton zich oostwaarts

Via: Quoto is de Challenge te volgen.

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen