Het hoeft niet bij dromen te blijven: Porsche Junior Beleggingsplan

Private bank Insinger de Beaufort introduceert in samenwerking met Porsche het Porsche Junior Beleggingsplan. Dit plan maakt het voor ouders, opa’s en oma’s mogelijk om te beleggen, bijvoorbeeld voor de eerste Porsche van hun (klein)kind.

 

Een Porsche is voor velen een jongens- of een meisjesdroom. Private Bank Insinger de Beaufort vindt dat het niet bij dromen hoeft te blijven en introduceert een speciaal beleggingsplan dat streeft naar het waarmaken van deze of andere dromen: het Porsche Junior Beleggingsplan. De essentie van dit plan: door vroeg te beginnen met beleggen, kan het realiseren van een droom dichterbij komen dan je denkt.

Zo werkt het

Bij het Porsche Junior Beleggingsplan sparen ouders of grootouders voor hun kinderen door middel van een belegging in een gespreid fonds waarin risico’s worden beperkt. De eerste inleg dient minimaal € 2.500 te bedragen. Vervolgens wordt er elk jaar minimaal € 911 bijgestort. Het Porsche Junior Beleggingsplan van Insinger de Beaufort kent een hoge mate van flexibiliteit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met maatwerk ook voor andere (combinaties van) fondsen te kiezen (en zo meer of minder risico te nemen). Bovendien is het op elk gewenst moment mogelijk de beleggingsrekening op te heffen en het opgebouwde vermogen op te nemen voor de aanschaf van de eerste Porsche, maar ook voor een studie, een wereldreis of een eerste huis.

 

 

Porsche Nederland

 

Gerelateerde artikelen