Handige relatiegeschenken voor in de auto

Ben je op zoek naar relatiegeschenken waar klanten daadwerkelijk iets aan hebben? Je wilt immers dat jouw klanten jullie waarderen en blij zijn met het relatiegeschenk. De relatiegeschenken kun je ook laten bedrukken om jouw bedrijf nog beter onder de aandacht te brengen. Daarbij ben je altijd top-of-mind bij de klant of relatie als ze telkens weer in aanmerking komen met jouw bedrijfslogo. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke relatiegeschenken je gaat geven. Relatiegeschenken die je kunt gebruiken in de auto zijn ideaal, want vaak heb je hier toch dingen nodig en is het ideaal als je dit cadeau krijgt. Daarbij brengt iedereen veel tijd door in de auto, bijvoorbeeld als je onderweg bent naar je werk, naar klanten of in het weekend. Wij geven je hier een aantal voorbeelden van relatiegeschenken voor in de auto.

Handige relatiegeschenken voor in de auto

Een ijskrabber

In deze winterperiode komt het natuurlijk vaak voor dat je ’s ochtends, tot irritatie aan toe, je autoruiten moet krabben omdat het ’s nachts gevroren heeft. Het is dan wel zo handig als je standaard een ijskrabber in de auto hebt liggen. Dit is dan ook een cadeau die iedereen graag wilt hebben. En heeft iemand er al één? Een tweede kan ook geen kwaad, want dan kan de persoon die er op dat moment bij is, bijvoorbeeld tijdens het carpoolen, ook meehelpen met krabben en is het zo klaar.

Thermosbekers

Om de dag goed te beginnen kun je de auto instapen met een lekker warme koffie. Daarom is een thermosbeker ook erg handig. Daarbij begint jouw klant de dag natuurlijk direct met het denken aan jouw bedrijf bij het zien van het bedrijfslogo.

Telefoonhouder

Wanneer er geen ingebouwd navigatiesysteem in een auto zit, is het handig om een telefoonhouder te hebben. Je kunt dan namelijk je telefoon met de routebeschrijving in de telefoonhouder klikken, zonder dat je je telefoon hoeft vast te houden tijdens het rijden. Een telefoonhouder is dus een veilig artikel en zorgt voor extra handigheid.

USB-autolader

Wanneer je vaak onderweg bent wil je natuurlijk niet dat de accu van je telefoon leeg gaat. Daarom is een USB-autolader erg handig, want dan kun je dit ook gewoon tijdens het rijden opladen.

Autogeurtjes

De auto moet natuurlijk lekker ruiken, dus kies voor een paar autogeurtjes en je bent er zeker van dat het lekker ruikt. Daarbij zijn autogeurtjes altijd in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, zodat dit ook nog een gepersonaliseerd cadeau is.Waar laat jij auto relatiegeschenken bedrukken?
Heb je een keuze gemaakt uit een aantal relatiegeschenken en weet jij welke jij cadeau gaat geven aan jouw klanten? Dan rest je nu nog de keuze om een goede partij uit te kiezen waar je dit kunt gaan bestellen. Het is immers wel belangrijk dat je de artikelen laat bedrukken om zo meer indruk achter te laten bij jouw klanten. Kijk daarom eens bij Maxilia, een partij met een ruim assortiment aan relatiegeschenken die het ook nog eens kunnen bedrukken. Je bent nu zeker van een origineel, maar vooral praktisch relatiegeschenk.

Gerelateerde artikelen