Video: Audi-Upgrade e-tron GT

audi e tron gt

De mooiste verhalen worden van generatie op generatie doorgegeven. Elke generatie vertelt het verhaal op z’n eigen manier. Dit seizoen vertellen we het verhaal van de kerstman die op kerstavond cadeautjes bezorgt, maar dan met een kleine Audi-twist.

Cherish the old. Embrace the new.

De Kerstman ruilt zijn oude slee in voor de Audi e-tron GT concept¹. Niet alleen voor hem breekt daarmee een nieuw tijdperk aan.

Silhouet van de Audi e-tron GT concept

De getoonde auto is een conceptcar die niet leverbaar is als productiemodel.

Het verhaal geeft een heldere blik op de toekomst van mobiliteit bij Audi. De toekomst staat op punt van beginnen. Vooruitgang betekent progressief design. Heldere lijnen zorgen voor een duidelijke attitude. Complexe technologie wordt gecombineerd met minimalisme en een intuïtieve bediening. Kenmerkende connectiviteit zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Elektromobiliteit speelt hierin een essentiële rol. Zo ook de Audi e-tron GT concept1, een ambassadeur voor elektromobiliteit.

  • Achterlicht van de Audi e-tron GT conceptDe getoonde auto is een conceptcar die niet leverbaar is als productiemodel.
  • Velg van de Audi e-tron GT conceptDe getoonde auto is een conceptcar die niet leverbaar is als productiemodel.

Progressieve ambassadeur van een nieuw tijdperk

De volledig elektrische concept car tilt premium kwaliteit en krachtige dynamiek naar een hoger niveau. De daklijn van de Audi e-tron GT concept 1 is ver naar achteren getrokken en loopt vlak af. De wielkasten en schouders zijn bewust geaccentueerd. Zo worden het lage zwaartepunt en zijn dynamische potentieel onderstreept. De brede verhoudingen van de Audi e-tron GT concept 1worden aangevuld door een lange wielbasis. Het singleframe aan de voorkant van de concept car versterkt zijn Audi-DNA. Het statement gaat veel verder dan exterieur en performance. Het gaat om vooruitgang, passie en attitude. Maar uiteindelijk ook om kleine details en het grote geheel.https://www.youtube-nocookie.com/embed/aBG1xVfgaR8?rel=0&modestbranding=0&showinfo=&iv_load_policy=3

Elektrificerende toekomst van premium-mobiliteit

De design-taal van de Audi e-tron GT concept 1 geeft de toekomst aan van het merk met de vier ringen. De e-tron GT concept 1 staat voor progressiviteit met de intentie om de premium-elektromobiliteit voor de toekomst te stimuleren. De concept car is een charismatische visionair, die op indrukwekkende wijze laat zien hoe emotie en esthetiek in één ontwerp kunnen samenvloeien. De e-tron GT concept 1 onderstreept de attitude van Audi: vooruitgang stimuleren betekent een het hebben van een visie voor morgen en de status-quo steeds opnieuw uitdagen. Want alleen zo kan men de toekomst progressief vormgeven.

Future is an attitude.

  • Zijaanzicht van de Audi e-tron GT conceptBij het hier afgebeelde en beschreven voertuig gaat het om een concept car die niet als productiemodel verkrijgbaar is.
  • Vooraanzicht van de Audi e-tron GT conceptBij het hier afgebeelde en beschreven voertuig gaat het om een concept car die niet als productiemodel verkrijgbaar is.

Gerelateerde artikelen