Search

Audi A6 TFSI e plug-in hybride: niet eerder zó aantrekkelijk

  • Slimme plug-in hybridetechnologie, altijd met quattro vierwielaandrijving
  • Gradaties van luxe: Advanced edition en S edition Competition 
  • Scherp: A6 TFSI e quattro tot ruim € 5.500 in prijs aangescherpt en nu al leverbaar vanaf € 66.490*

De Audi A6 TFSI e-modellen met geavanceerde plug-in hybridetechnologie en standaard quattro vierwielaandrijving zijn door prijsaanpassingen nu aantrekkelijker dan ooit. Zo is de A6 Limousine 50 TFSI e quattro in de luxe Advanced edition-uitvoering er nu al vanaf € 66.490*. Afhankelijk van het gekozen model kan het voordeel op de Audi A6 plug-in hybridemodellen oplopen tot ruim € 5.500.

Dankzij intelligente plug-in hybridetechnologie bieden de TFSI e-uitvoeringen van de Audi A6 Limousine en Avant het beste van twee werelden. Afstanden tot 70 kilometer* zijn volledig elektrisch af te leggen. Op langere (vakantie)trajecten zorgt het slimme samenspel van elektromotor en TFSI turbo-benzinekrachtbron voor maximale efficiency en een zeer ruime actieradius. De hybridetechnologie is beschikbaar in twee krachtige vermogensversies: 220 kW/299 pk en 270 kW/367 pk. Elke Audi A6 TFSI e heeft standaard quattro vierwielaandrijving, waarmee grip en stabiliteit altijd zijn gegarandeerd, ook onder winterse omstandigheden. 

Advanced edition 

De Audi A6 Limousine 50 TFSI e quattro en A6 Avant 50 TFSI e quattro zijn er om te beginnen als luxe Advanced edition met onder meer Full LED-koplampen, 18 inch lichtmetalen velgen, het luxe Advanced interieur inclusief Audi virtual cockpit, MMI navigatie, elektrisch verstelbare en verwarmde sportstoelen met geheugenfunctie vóór en een multifunctioneel lederen sportstuurwiel met schakelpaddels. Ook inbegrepen zijn automatische 4-zone airconditioning, het Audi sound system, de Audi smartphone interface plus en de Audi Phonebox Light. 

Nog meer luxe: S edition Competition

De Audi A6 50 TFSI e quattro is ook leverbaar als S edition Competition. De 55 TFSI e quattro-modellen (270 kW/367 pk) worden standaard geleverd in combinatie met dit extra luxe uitrustingsniveau. S edition Competition staat voor alle luxe van de Advanced edition, maar dan aangevuld met onder meer het S line exterieur, S line interieur, 19 inch lichtmetalen velgen, HD matrix LED-koplampen, het lichtpakket plus met ambient lighting, Privacy Glass en het optiekpakket zwart. Daarnaast zijn er sportieve details als een afgevlakt lederen sportstuur, zwarte spiegelkappen en rode remklauwen. 

Scherper dan ooit 

De Audi A6 Limousine 50 TFSI e quattro Advanced Edition is er nu vanaf € 66.490* en de A6 50 TFSI e quattro S edition Competition vanaf 68.490*. De A6 55 TFSI e quattro S edition Competition staat in de boeken vanaf € 76.490*. De meerprijs voor de Avant bedraagt in alle gevallen € 3.500. 

De Audi A6 TFSI e quattro-modellen met de aangescherpte prijzen zijn nu online te configureren op Audi.nl en te bestellen bij de Audi-dealer.

Laat een reactie achter

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen