Search

Porsche Centrum Leusden wordt ‘Destination Porsche’

Porsche Centrum Leusden wordt getransformeerd tot een zogenaamde ‘Destination Porsche’. Dit betekent dat het bedrijf straks voldoet aan de nieuwste design-eisen van Porsche wereldwijd. 

Porsche Centrum Leusden is de oudste Porsche-dealer in Nederland. Vanaf komend najaar krijgt de locatie in fases een grote opknapbeurt. Allereerst wordt de werkplaats tijdelijk verplaatst. Vanaf het eerste kwartaal 2025 worden de huidige werkplaatsen vervolgens vernieuwd en maakt het huidige dealerpand plaats voor een nieuw gebouw.

Klanten worden straks verwelkomd in een fraaie nieuwe omgeving, geheel volgens de recent geïntroduceerde ‘Destination Porsche’ bouwstijl van het sportieve merk uit Stuttgart. Ook wordt de werkplaats uitgebreid. Vanwege het groeiende aantal elektrische Porsche-modellen wordt bijvoorbeeld een speciale ruimte voor het onderhoud aan elektrische aandrijflijnen gebouwd, uiteraard op basis van de nieuwste veiligheidsvoorschriften.

Beleving en duurzaamheid staan voorop bij transformatie Porsche Centrum Leusden

Beleving staat centraal in alles wat Porsche Centrum Leusden doet. Klanten kijken straks door een grote glaswand direct de nieuwe werkplaats in waar veel meer bruggen staan.  De liefde voor de klassieke Porsche gaat daarnaast heel goed samen met de passie voor de innovatieve technieken van de hybride en volledig elektrische modellen. Meer bruggen betekent ook een aanzienlijke uitbreiding van het personeel. Er wordt nu al volop geïnvesteerd in deze groei, zodat de klant vakkundig geholpen kan worden.

De verbouwing van Porsche Centrum Leusden is mede onderdeel van verduurzamingsplannen, doel is onder meer het gasverbruik en daarmee de CO2-uitstoot te verminderen. Zo worden extra zonnepanelen geïnstalleerd op de nieuwe daken en komt er een nieuwe WKO (warmte-koude opslag) installatie, die Porsche Centrum Leusden duurzaam verwarmt en koelt.

Bron: Porsche

Laat een reactie achter

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen