AudiBlog.nl

Audi rijder gepakt met 237km/u waar 120km/u is toegestaan

Tijdens een snelheidscontrole op de A7 heeft de politie woensdagavond een hoogste snelheid gemeten van 237 km per uur.

De eigenaar van de Audi uit Hoorn zal binnenkort een brief van de officier van justitie ontvangen. In totaal reden woensdagavond 414 bestuurders in de richting van Hoorn te hard en werden overige hoogste snelheden gemeten van 184 en 175 km per uur. Ook maandagochtend werd vrijwel de hele ochtend op snelheid gecontroleerd. Tussen 4:45 uur en 11:15 uur reden 596 automobilisten en 118 vrachtwagenchauffeurs te hard. Nog eens twaalf bestuurders met een aanhangwagen overschreden de voor hen geldende snelheidslimiet van 90 km per uur. Van 12.000 voertuigen werd de snelheid gemeten.

Via Politie.nl


Gerelateerd nieuws

3 reacties

  1. patrick says:

    Het betreft hier een RS6 getuned door MTM

Je kunt op dit moment niet reageren.