AudiBlog.nl

Speciale Audi Sport-app voor iPhone, iPod Touch en iPad

Speciale Audi Sport-app voor iPhone, iPod Touch en iPad

Fans van Audi Sport en andere geïnteresseerden kunnen het verloop van de sportactiviteiten van het merk sinds afgelopen weekeinde volgen via een speciale kostenloze toepassing voor de iPhone, de iPod Touch en de iPad: de Audi Sport-app. Nieuws, uitslagen, standen, foto’s, geluidsfragmenten en video’s bieden een compleet beeld van de sportactiviteiten van Audi in de DTM, Le Mans en de GT3-races met klantenteams.

De raceauto’s Audi A4 DTM, Audi R15 TDI en Audi R8 LMS worden uitgebreid voorgesteld, terwijl een live-ticker actuele informatie over de belangrijkste races biedt. Voor journalisten is een apart gedeelte ingericht waar bijvoorbeeld ook TV-beelden kunnen worden aangevraagd. In de komende maanden wordt de app nog verder uitgebreid. De app ‘Audi Sport’ is kosteloos beschikbaar voor download in de Apple iTunes Store.


Gerelateerd nieuws